Aanbod

Het 1 op 1 coaching traject van Miranda’Z wordt door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel vergoed. Nieuwsgierig wat dit voor jou betekent? Check dan hier wat jouw zorgverzekeraar vergoedt!

CHECK VERGOEDINGEN

Wat als ik zeg dat je:

 • weer blij kan zijn met jezelf,
 • weer lekker in je vel kan zitten,
 • weer kan genieten van eten zonder een schuldgevoel,
 • weer op een gezond gewicht kan komen zonder dat je op dieet gaat,
 • weer tijd kan maken voor rust en ontspanning zonder schuldgevoel,
 • weer je leven kan leven en aan het einde van iedere dag een tevreden gevoel kunt ervaren,
 • weer intens kan genieten van de kleine dingen in het leven.

 

Private Coaching (1 op 1)

Tijdens het 1 op 1 coaching traject ga jij intensief aan de slag met het creëren van een gezonde(re) levensstijl. Als voeding en lifestyle coach kijk ik niet alleen naar de voeding, een gezonde levensstijl is meer dan dat. Ik geloof er namelijk in dat het begint bij goed voor jezelf zorgen, jezelf regelmatig op nummer 1 zetten. En daar bedoel ik mee, ‘tijd voor jezelf maken’, niet alleen op het gebied van voeding maar ook rust/ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en werken aan een positieve mindset.

Wil je afvallen zonder het gevoel te hebben dat je jezelf van alles ontzegd? Wil je nu eens blijvend kilo’s verliezen en weer kunnen genieten van eten? Wil jij meer energie zodat je je weer happy voelt en lekker in je vel zit? Wil je meer bewust worden van wat je eet en leren hoe je gezonder kunt eten of wil je weer tevreden zijn met jezelf en tijd voor jezelf maken zonder schuldgevoel?

Wat het doel ook is, in kleine stappen en met vernieuwende inzichten wil ik samen met jou op zoek gaan naar een levensstijl die bij jou past.

Geen crash diëten, shakes, supplementen of kant- en-klare diëten maar een persoonlijk, realistisch en haalbaar plan op maat. Bij het coachen ligt de nadruk op bewustwording creëren, kennis over gezonde voeding vergroten, het aanpassen van je voeding, gedragsverandering en dat je jouw valkuilen en smoesjes leert kennen.

Als ervaringsdeskundige en Voeding & Lifestyle coach ben ik ervan overtuigd dat het, voor het creëren van een gezonde levensstijl, van essentieel belang is dat je ook gaat kijken naar hoe jouw ideale leven/ik er uit ziet, wat jouw wensen en verlangens zijn, waar krijg je energie van, waar word jij blij van en niet in de rol van mama, vriendin, vrouw, collega etc. maar jouw eigen ik. Hoe kan jij ervoor zorgen dat je happy en healthy door het leven gaat.

Belangrijk voor blijvende gedragsverandering is om kleine stappen te maken zodat een verandering een gewoonte wordt. Per consult bekijken we wat voor jou haalbaar is. Teveel in 1 keer willen veranderen kan onrust veroorzaken en dan is er niet genoeg tijd om het je eigen te maken.

Iedereen is uniek en daarbij heeft iedereen andere dromen en verlangens. Er bestaat niet een perfecte (gezonde) levensstijl wat voor iedereen hetzelfde werkt. Ik help je graag om jouw persoonlijke reis te starten zodat je gaat ontdekken hoe het is om goed voor jezelf te zorgen en het maximale uit jezelf en je leven kunt halen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel ik je meer over mijn werkwijze en bespreken we wat we van elkaar (kunnen) verwachten.

JOUW INVESTERING?

€390,- incl. BTW daarvoor krijg je een:
Uitgebreid intakegesprek
+ persoonlijk voedingsadvies
+ 5 vervolgconsulten (verspreid over 4 maanden)
+ voorbeeld dagmenu op maat
+ recepten (voor het hele gezin)
+ tips en tools waar jij mee aan de slag kunt in jouw dagelijks leven.

Het is spannend en ook misschien wel een beetje eng, dat weet ik als geen ander maar soms lukt het je gewoon niet alleen. Heb je iemand nodig die je begrijpt, weet hoe het is en je kan laten inzien dat ook jij het kan, jezelf op nummer 1 zetten en het waard bent om goed voor jezelf te zorgen!

Voel jij diep van binnen dat je nu echt aan de slag wilt gaan met jezelf?

Neem dan die eerste stap en neem contact met mij op en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek! JA, IK GA DE UITDAGING AAN


Day Retreat ‘Your One Day Escape’

Ik wil je eerst twee dingen vragen. Wanneer gaf jij jezelf voor het laatst een cadeautje en wanneer nam je voor het laatst écht tijd voor jezelf? Ik weet dat heel veel vrouwen hier veel moeite mee hebben. Misschien herken jij jezelf daar ook in.

Ben je het zat om door je dagen heen te rennen? Continue het gevoel hebben geleefd te worden. Ben je het zat dat de drukte bepalend is voor het ritme van jouw dag? Zou je dolgraag eens tijd voor jezelf maken zonder je daar schuldig over te voelen?

Je bent het waard!

Ooit, nog niet zo heel lang geleden, was er een tijd waarin ik hier zelf ook tegenaan liep. Ik luisterde niet naar mijn lichaam, zorgde niet goed voor mezelf, gunde mezelf geen ontspanning etc. Mijn eigenwaarde was ver te zoeken. Gelukkig weet ik ondertussen dat ik het waard ben om goed voor te zorgen. Sinds ik goed voor mezelf zorg kan ik nog beter voor anderen zorgen. Dat gun ik jou ook. Ik weet zeker dat dit voor jou ook haalbaar is. Ook jij mag weer op je eigen gevoel gaan vertrouwen. Je leven leven. En aan het eind van elke dag met een tevreden gevoel terugkijken. Jezelf weer liefdevol aan kunnen kijken in de spiegel. Omdat ook jij het waard bent.

In het teken van jou!

Mijn Day Retreat, Your One Day Escape, staat geheel in het teken van jou. Helemaal geschikt voor jou als je toe bent aan me-time. Even geen moeder van, dochter van, vriendin van, vrouw van. Gedurende één dag écht tijd voor jezelf, in de breedste zin van het woord.

Deze dag ga je ervaren hoe belangrijk het is om jezelf op nummer 1 te zetten. Ik ga je leren dat je je daar absoluut niet schuldig over hoeft te voelen. Je gaat ontdekken hoe je weer kunt ontspannen en dat je het waard bent om goed voor te zorgen.

Wat kun je verwachten?

 • Onbeperkt koffie, thee en verse sapjes
 • Healthy lunch & snacks gedurende de dag
 • Workshop: Upgrade Yourself (Hierin gaan we o.a. aan de slag met jouw belemmerende gedachten/overtuigingen, valkuilen maar vooral belangrijk waar krijg je energie van, waar verlang je naar en hoe kun je stappen maken en het beste uit jezelf en je leven halen)
 • Workshop: Move, Joy & Fun
 • Ontspanningsoefeningen
 • Korte wandeling door de natuurlijke omgeving
 • Gezellige afsluiting waarin we terugblikken op de dag.

Bonus:

 • Een mooi notitieboekje.
 • Heerlijke recepten van de healthy gerechten van die dag.
 • Klein presentje voor jou!

Na deze inspirerende dag ga je met nieuwe inzichten, tools en vooral met heel veel nieuwe energie jouw dagelijkse leven tegemoet. Ook lang na deze dag zal je de positieve effecten ervaren. You are worth it!

Jouw investering?

Prijs Day Retreat: €107,- incl. BTW

Prijs Day Retreat speciaal tarief: € 99,- incl. BTW

Datum:
Nieuwe datum nog niet bekend (half juni/eind juni onder voorbehoud)

Duur:
10:00 – 17:00

Locatie:
Nog niet bekend

GUN JEZELF DIT CADEAU!
GUN JEZELF YOUR ONE DAY ESCAPE!

JA, IK GUN MIJZELF DIT CADEAU

Heel veel liefs, Miranda’Z
With love, care & joy

Nieuwsgierig naar de succesverhalen en ervaringen van de vrouwen die jou voor zijn gegaan? Check dan snel de pagina: SUCCESVERHALEN


Miranda’Z is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).