Upgrade Your ‘FOOD’ program

Wil je aan de slag met je eetgewoontes?
Wil je afvallen?
Wil je gezonder leren eten?
Wil je meer bewustwording creëren?
Wil je weten of je dagelijkse voeding voldoende gezonde voedingsstoffen bevat?

Dan is Upgrade Your ‘FOOD’ jouw programma! Je leert in 6 tot 8 weken anders kijken naar voeding en na ieder consult ben je super gemotiveerd en geïnspireerd om met je voeding aan de slag te gaan.

Je hoeft geen keukenprinses te zijn om een voedzame en lekkere maaltijd op tafel te toveren. En ik wil je laten zien dat je geen calorieën hoeft te tellen of een streng dieet hoeft te volgen. Zelf ben ik hier jaren wel ingetrapt en misschien jij ook wel? Maar ben je daar ook niet klaar mee?!

Hoe mega fijn zou het zijn om met gewoon makkelijke en gezonde recepten aan de slag te gaan, weer te kunnen genieten van eten en je fitter te voelen! Door je focus te leggen op goed voor jezelf zorgen, anders naar voeding te kijken en inzicht te hebben in jouw aandachtspunten ervaar je meer energie, ben je weer blij met jezelf en zal je ook de nodige kilo’s verliezen.

Het gaat om bewustwording van je gedrag, door bewust bezig te zijn met waarom je eet, wat je eet en wanneer je wat eet zodat je kunt blijven genieten van de dingen die je lekker vindt.

Je krijgt van mij praktische tips en tools mee, welke je direct in de praktijk kunt gaan toepassen. Je krijgt inzicht in jouw aandachtspunten zodat je hiermee aan de slag kunt. Stap voor stap ga je je voedingspatroon aanpassen en leer je wat voor jou werkt en waar jouw lichaam blij van wordt.

Upgrade Your ‘FOOD’ program

♥ word je eigen Foodie Upgrader, specialist, deskundige (hoe je het ook wil noemen:-)
♥ je leert dat er geen goed of fout is;
♥ je leert dat je ‘normaal’ kunt blijven eten en toch kunt afvallen;
♥ je leert hoe jezelf een recept of gerecht slanker kunt maken;
♥ je leert waar je op moet letten bij het lezen van etiketten;
♥ je leert keuzes maken en vooral belangrijk weer te genieten van eten.

Wat krijg je met dit pakket?

♥ 3x een coaching consult waarvan 1 intakegesprek (bij mij in de praktijk of via Skype video gesprekken); ook wandel coaching mogelijk;
♥ 6 tot 8 weken begeleiding via de mail/app;
♥ voorbeeld dagmenu;
♥ verschillende recepten.

Jouw investering: €149,- inclusief btw*

Tijdens deze 6 weekse begeleiding kun je mij altijd bellen, appen of mailen met jouw vragen of struggles op dat moment. Ik ben jouw persoonlijke coach, jouw stok achter de deur.

Ik laat je zien dat bezig zijn met ‘gezonde’ voeding niet veel tijd hoeft te kosten en niet ingewikkeld hoeft te zijn maar dat het juist super leuk is en je MEGA VEEL ENERGIE geeft.

Neem persoonlijk contact met mij op of maak via de link een afspraak voor een gratis UPGRADE YOURSELF sessie! JA, IK GA DE UITDAGING AAN

♥GOOD FOOD = GOOD MOOD♥

*tarief geldig tot en met 30 april 2019