Best wel een beetje zenuwachtig voor het 1e gesprek, maar met veel goede moed op naar Miranda!

De laatste jaren eigenlijk veel verschillende diëten geprobeerd, een paar kilo afgevallen maar uiteindelijk weer snel in mijn oude ritme vallen en weer aankomen.

Na het eerste gesprek voelde het gelijk goed en vertrouwd.
Omdat ik in januari voor 3 weken op vakantie ging, was de start wel iets lastiger.  Maar we zijn begonnen met het ontbijt en zijn in kleine stapjes vooruit gegaan. Ik wilde natuurlijk gelijk alles aanpakken, maar uiteindelijk ben ik heel blij dat het in stappen is gegaan.

Het ontbijt aanpakken scheelde voor mij gelijk al een heel stuk. Normaal at ik of niks of 1 broodje in de ochtend, waardoor ik eigenlijk al na een uur weer honger had.

Doordat ik nu veel meer eet, snoep ik nu ook veel minder.
Ik heb een best zware baan als bloemist en soms dus weinig zin en tijd om avond eten te maken. Spaghetti met kant en klare saus met voorgesneden groente was een vaak voorkomende maaltijd. Nu met verse eigengemaakte saus en verse groente ben ik erachter dat dat veel meer smaak heeft en net zoveel tijd in gebruik neemt.

Tuurlijk ben je altijd blij als de weegschaal zegt dat je een paar kilo kwijt bent, maar het gevoel wat ik nu ervaar is nog veel fijner! Ik heb geleerd dat het veel belangrijker is om goed in je vel te zitten, gezond eten en lekker te sporten.
Dan komt de rest vanzelf!

Miranda, super bedankt voor dit (kan wel zeggen avontuur). Ik voel me een stuk fitter, energieker en (slanker hihi;-)

Dit doel probeerde ik al zolang te bereiken en ben blij dat het met jouw hulp en stok achter de deur gelukt is!

Groetjes Marloes

Deel blogpost:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hi, ik ben Miranda

Miranda Zaad
Hi, ik ben Miranda en ben gecertificeerd gewichtsconsult / voeding & lifestyle coach. Als ik iets heb ontdekt na 3 jaar als voedingsdeskundige te hebben gewerkt, is het dat ik heel blij word van het begeleiden van deze vrouwen naar een transformatie voor het leven. Waarbij voeding, mindset & leiderschap centraal staan. En een happy & healthy leven een vanzelfsprekendheid is.

Volg mij

Lees ook

Zoeken

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

In 8 stappen naar blijvende verandering!

Ontdek, creëer en leef jouw meest Happy & Healthy leven!

  • geen Quick Fix maar in kleine stapjes naar blijvende verandering;
  • creëer een leven waar jij diep van binnen naar verlangt;
  • voel je energiek, vol vertrouwen over jezelf, je lichaam en je leven;
  • ervaar voldoening op alle gebieden in je leven.

Download hier het E-Magazine Be Happy & Healthy en start vandaag nog met de 8 stappen naar een happy & healthy Life for a lifetime!