Hi lieve jij!

Kom lekker in beweging en doe vanaf maandag 14 september 2020 gezellig mee met de najaar editie van “Happy & Healthy Boost in 30 Days” zodat jij je niet alleen energieker en blijer gaat voelen, maar ook op een simpele en leuke manier met je voeding aan de slag gaat en blijvende resultaten realiseert.

Voel je weer blij en energiek met deze Happy & Healthy Boost in 30 Days

Wat een heerlijke zomer heb ik gehad. Jij ook? Toch hebben we ook een pittige tijd achter de rug door alle “corona perikelen”. Zo had de een meer tijd om goed voor zichzelf te zorgen en de ander vond het juist lastiger. Misschien wilde je graag wat kilo’s kwijt maar zitten er juist extra (corona) kilo’s aan, zit je niet lekker in je vel of ben je het evenwicht in je werk en privé leven even helemaal kwijtgeraakt. 

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande situaties? Dan is dit jouw kans. Er komt namelijk een 2e editie van de Happy & Healthy Boost aan. Een mooi begin om dit allemaal achter je te laten. Tijdens deze 30 dagen werk je namelijk stap voor stap aan je gezondheid door goed voor jezelf te zorgen. Want hoe fijn zou het zijn als jij je weer wat energieker en blijer voelt en een kickstart kunt maken voor een happy & healthy leven?

Na deze gekke periode kunnen we allemaal wel een Happy & Healthy Boost gebruiken en daarom wil ik jou uitnodigen om samen met mij deze uitdaging aan te gaan. 

Als Happy & Healthy coach wil ik jou meenemen, 30 dagen lang, stap voor stap naar een gezondere, blijere en energiekere versie van jezelf. Hierdoor voel jij je weer fit en energiek tijdens de zomer en ben jij weer helemaal die een happy & healthy vrouw waar je naar verlangt.

Mijn doel met deze Happy & Healthy Boost in 30 Days!

Deze periode wil ik gebruiken om jou een “Happy & Healthy Boost” te geven, als jij die vrouw bent die hier behoefte aan heeft.  En dan bedoel ik, als jij een vrouw bent, die diep van binnen voelt dat ze verandering wil, er écht klaar voor is om het beste uit zichzelf te halen. En voor 100% de commitment aan gaat met zichzelf zodat je het maximale uit deze maand kunt halen. En jij in de maanden die volgen nog alle transformaties door kunt zetten en een “Happy & Healthy leven” tegemoet gaat.

Miranda Zaad

Wat kun je verwachten tijdens deze maand?

Als je mee doet met deze energieke toffe “Happy & Healthy Boost in 30 Days” dan commit je je dus voor 100% aan jezelf maar ook aan de groep. Want je doet dit niet alleen, maar in groepsverband.

En hoe we dit gaan doen is als volgt:

1.

Je ontvangt (direct bij aanmelden) een uitnodiging voor een besloten WhatsApp groep. Let op: deze groep zal alleen bedoeld zijn voor de mini opdrachten. Voor vragen, reacties verwijs ik je naar de besloten Instagram Account, zie hieronder.

2.

Op zondag 13 september ontvang je een e-mail met een kort overzicht van alle thema’s die voorbij gaan komen, korte uitleg en instructies.

3.

Elke week is er dus een thema waaraan je werkt. De officiële start is op maandag 14 september 2020. Let op: iedere zondag voordat de nieuwe themaweek (op maandag) aanbreekt stuur ik een e-mail met daarin een korte uitleg over het thema van die week en tevens een korte reminder in de WhatsAppgroep. 

4.

Vervolgens ontvang je iedere ochtend tussen 07.00 en 08.00 uur via een WhatsApp een audiobericht met een mini opdracht waarmee je die dag aan de slag gaat.

5.

Tevens maak ik een privé Instagram account aan, waarin per dag dezelfde opdrachten komen te staan. Hieronder kan je dan laten weten aan de groep hoe het gaat, als je ergens trots op bent of tegen aanloopt, je kunt hieronder je vragen stellen, reacties geven, elkaars stok achter de deur zijn en elkaar op een positieve manier motiveren en inspireren.

gelukkig zijn

6.

Elke week houd ik op woensdagochtend om 10.00 uur een Online Q&A via Zoom.  Je ontvangt hiervoor een link via de WhatsApp van mij. Voorafgaand ontvang ik graag hiervoor jullie input via een e-mail naar info@miranda-z.nlIk zal proberen om alle vragen te beantwoorden tijdens de Q&A. Lukt dit niet dan krijgen jullie antwoord op de vragen via de e-mail of een bericht in de feed van ons Instagram account. 

7.

30 dagen lang ben ik jouw persoonlijke coach, dagelijkse buddy, jouw stok achter de deur. Je kunt bij de reacties (let op: niet in de Whatsapp groep) onder het desbetreffende bericht aangeven hoe het met je gaat. En gaan we als groep een transformatie neerzetten, waar je zo blij en energiek van wordt! Ik ben mega enthousiast dat merk je misschien wel. Kan niet wachten om met jou en nog heel veel andere likeminded vrouwen aan de slag te gaan en er een super toffe Happy & Healthy Boost in 30 Days van te maken.

8.

Elke dag ontvang je dus een mini opdracht, 30 dagen lang wordt je getriggerd om daadwerkelijk aan de slag te gaan met jezelf en echt stappen te gaan zetten.

9.

Focus je elke dag op het thema van die week. Ik ben ervan overtuigd dat je blijvende verandering alleen creëert door middel van kleine stapjes. Daarom iedere dag een mini opdracht. Wat je van mij wel mag doen is de mini opdrachten van het thema in die week opstapelen. Dit betekent dat het steeds uitdagender voor jezelf wordt. Let wel goed op dat dit haalbaar voor je is en geen stress oplevert. Dat is zeker niet de bedoeling. 

Wat is het resultaat na deze 30 dagen?

Mijn motto is: Ontdek, creëer en leef jouw meest Happy & Healthy leven!

En dit is ook wat ik met deze “Happy & Healthy Boost in 30 Days” aan jou wil laten zien. Ik wil dat je gaat ontdekken hoe je door middel van kleine stapjes een Happy & Healthy leven creëert. En hoe je door middel van deze mini opdrachten langzaam gezonder kan gaan leven. Na deze maand voel je je een energieker en blijer mens en ben je super gemotiveerd en geïnspireerd om dit Happy & Healthy leven door te pakken en vol te houden.

Wat voorgangers zeggen

Een symbolische investering

Voor deze “Happy & Healthy Boost in 30 Days” vraag ik een symbolische investering. Met dit bedrag commit jij jezelf voor 100% aan jezelf, aan deze 30 dagen en aan de hele groep. Via deze button, kun je je direct aanmelden. En na betaling ben jij, joehoe definitief een member van deze Happy & Healthy Boost groep en ontvang je een uitnodiging via de whatsapp.

So who’s with me?

Ik heb er mega veel zin in! Wil jij samen met mij deze uitdaging en transformatie aan gaan? Wil jij het maximale uit jezelf en je leven halen? 

Geef jezelf een “Happy & Healthy BOOST” in 30 Days zodat jij je weer energiek, blij en gezond voelt. Sta van jezelf te kijken, wat jij allemaal in je hebt en wees nu al trots op jezelf!

Schrijf je in en doe mee met de Happy & Healthy Boost in 30 Days!

  • Prijs:
  • 0,00 €

Heb je eerst nog vragen dan kun je altijd contact met mij opnemen via info@miranda-z.nl of even bellen naar 06-52619908.

liefs

Miranda'Z

Happy & Healthy coach

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

In 8 stappen naar blijvende verandering!

Ontdek, creëer en leef jouw meest Happy & Healthy leven!

  • geen Quick Fix maar in kleine stapjes naar blijvende verandering;
  • creëer een leven waar jij diep van binnen naar verlangt;
  • voel je energiek, vol vertrouwen over jezelf, je lichaam en je leven;
  • ervaar voldoening op alle gebieden in je leven.

Download hier het E-Magazine Be Happy & Healthy en start vandaag nog met de 8 stappen naar een happy & healthy Life for a lifetime!