Hi lieve jij!

Kom fysiek en mentaal in beweging en doe vanaf maandag 6 juni 2022 gezellig mee met de derde editie van “Happy & Healthy Boost in 30 Days”! Je voelt je gegarandeerd energieker, gezonder en blijer. Op een simpele en leuke manier ga je aan de slag met jouw complete leefstijl en mindset en ga jij een Happy Healthy Summer tegemoet.

Voel je weer blij en energiek met deze Happy & Healthy Boost in 30 Days

Ok zeg nou zelf, iedereen kan toch af en toe wel ‘een schop onder de kont’ of ‘een boost’ gebruiken?

De laatste weken van mei zijn alweer aangebroken en dit betekent dat de zomervakantie toch echt bijna voor de deur staat. Het is dus tijd om uit je coconnetje te komen en je comfortzone te verlaten door mee te doen met de Happy & Healthy Boost in 30 Days”!

Een challenge die jij met jezelf aan gaat op het gebied van leefstijl en mindset verandering zodat jij je gezonder, energieker en blijer de zomer tegemoet gaat.
Misschien wil je heel graag:
 • van die overtollige (corona)kilo’s af; 
 • jezelf weer (meer) op nummer 1 zetten;
 • weer lekker in je vel komen te zitten; 
 • stappen zetten naar die betere versie van jezelf;
 • meer evenwicht in je werk en prive leven creeren; 
 • meer liefdevol naar jezelf kunnen kijken;
 • meer kunnen genieten van het proces, dat ‘leven’ genoemd wordt?
Herken jij jezelf in één van de bovenstaande situaties? Dan is dit jouw kans! Er komt namelijk een derde editie van de Happy & Healthy Boost aan. Een mooi begin om dit allemaal achter je te laten. Tijdens deze 30 dagen werk je namelijk stap voor stap aan je gezondheid en mindset  door goed voor jezelf te zorgen op levensgebieden.
Want hoe fijn zou het zijn als jij je weer wat energieker en blijer voelt en een kickstart kunt maken voor een happy & healthy leven?

Ga jij samen met mij deze uitdaging aan?

Als Happy & Healthy coach wil ik jou meenemen, 30 dagen lang, stap voor stap naar een gezondere, blijere en energiekere versie van jezelf. Hierdoor voel jij je weer fit en energiek tijdens de zomer en ben jij weer helemaal die een happy & healthy vrouw waar je naar verlangt.

Mijn doel met deze Happy & Healthy Boost in 30 Days!

Deze periode wil ik gebruiken om jou een “Happy & Healthy Boost” te geven, als jij die vrouw bent die hier behoefte aan heeft.  En dan bedoel ik, als jij een vrouw bent, die diep van binnen voelt dat ze verandering wil, er écht klaar voor is om het beste uit zichzelf te halen. En voor 100% de commitment aan gaat met zichzelf zodat je het maximale uit deze maand kunt halen. En jij in de maanden die volgen nog alle transformaties door kunt zetten en een “Happy & Healthy leven” tegemoet gaat.
Miranda Zaad

Wat kun je verwachten tijdens deze maand?

Als je mee doet met deze energieke toffe “Happy & Healthy Boost in 30 Days” dan commit je je dus voor 100% aan jezelf maar ook aan de groep. Want je doet dit niet alleen, maar in groepsverband.

En hoe we dit gaan doen is als volgt:

1.

Zodra je een e-mail met daarin een bevestiging hebt ontvangen kan je je direct aanmelden voor de besloten Instagram account @happyhealthyboost30days

2.

De officiële start is op maandag 6 juni 2022 (ja klopt het is 2e Pinksterdag:)). Elke week is er een thema waaraan je werkt:

Week 1: Happy & Healthy Mind  
Week 2: Happy & Healthy Food
Week 3: Happy & Healthy You
Week 4: Be Happy & Healthy

3.

In de besloten Instagram account krijg je elke dag een audiobericht met daarin een praktische opdracht voor die dag.

30 dagen lang wordt je getriggerd om daadwerkelijk aan de slag te gaan met jezelf en echt stappen te gaan zetten.

4.

Vervolgens is het heel simpel, volg elke dag, reserveer minimaal 20 tot 30 minuten de tijd per dag voor deze Happy & Healthy Boost. 
De opdrachten en tools reik ik je aan en het enige wat ik van jou verwacht is dat je ze ook echt dagelijks gaat gebruiken om je leefstijl en mindset te veranderen en om jouw doelen en dromen te realiseren. De ene dag is de opdracht net wat uitgebreider dan de andere dag maar allemaal concreet en haalbaar, ook als je een druk bestaan hebt:-)
Je zal zien dat je in 30 dagen zoveel moois kan bereiken als je echt die 100% commitment met jezelf aangaat en echt iedere dag even de tijd maakt voor jezelf en deze challenge.
gelukkig zijn

5.

Per dag kan je onder de betreffende post de andere Happy & Healthy Boost Members en mij natuurlijk laten weten hoe het gaat, of je ergens trots op bent of tegen aanloopt, Ook kun je hieronder je vragen stellen, reacties geven, elkaars stok achter de deur zijn en elkaar op een positieve manier motiveren en inspireren. 

6.

Daarnaast kun je via de link in de bio van deze besloten Instagram account (met wachtwoord) naar een pagina waarop alle bijbehorende formats en tools te vinden en te downloaden zijn. 

7.

30 dagen lang ben ik jouw persoonlijke coach, dagelijkse buddy, jouw stok achter de deur. We gaan voor die transformatie! Ik ben mega enthousiast dat merk je misschien wel. Kan niet wachten om met jou en nog heel veel andere likeminded vrouwen aan de slag te gaan en er een super toffe Happy & Healthy Boost in 30 Days van te maken.

8.

Focus je elke dag op het thema van die week. Ik ben ervan overtuigd dat je blijvende verandering alleen creëert door middel van kleine stapjes. Daarom iedere dag één opdracht. Wat je van mij wel mag doen is de opdrachten van het thema in die week opstapelen. Dit betekent dat het steeds uitdagender voor jezelf wordt. Let wel goed op dat dit haalbaar voor je is en geen stress oplevert. Dat is zeker niet de bedoeling.

Wat is het resultaat na deze 30 dagen?

Mijn motto is: Ontdek, creëer en leef jouw meest Happy & Healthy leven!

Dit is ook precies wat ik met deze “Happy & Healthy Boost in 30 Days” aan jou wil laten zien. Ik wil dat je gaat ontdekken hoe je door middel van kleine stapjes een Happy & Healthy leven creëert. En hoe je door middel van deze mini opdrachten langzaam gezonder kan gaan leven. Na deze maand voel je je een energieker en blijer mens en ben je super gemotiveerd en geïnspireerd om dit Happy & Healthy leven door te pakken en vol te houden.

Wat voorgangers zeggen

Jouw investering

Voor deze “Happy & Healthy Boost in 30 Days” vraag ik een eenmalige investering van €147,- aan jou. Voor nog geen €5,- per dag ga jij voor 100% die commitment aan met jezelf, aan deze 30 dagen en aan de hele groep.  

Via deze link,
kun je je aanmelden door het contactformulier in te vullen en aan te geven: YES IK GA ERVOOR #HAPPYHEALTHYBOOST30DAYS!

Je ontvangt van mij een mail met een bevestiging van jouw deelname en de betaallink. Na betaling ben jij, joehoe definitief een member van deze Happy & Healthy Boost groep en kun jij je aanmelden bij de besloten Instagramaccount @happyhealthyboost30days

So who’s with me?

Ik heb er mega veel zin in! Wil jij samen met mij deze uitdaging en transformatie aan gaan? Wil jij het maximale uit jezelf en je leven halen?

Geef en gun jezelf een “Happy & Healthy BOOST”in 30 Days zodat jij je weer energiek, blij en gezond voelt. Sta van jezelf te kijken, wat jij allemaal in je hebt en wees nu al trots op jezelf!
Heb je eerst nog vragen dan kun je altijd contact met mij opnemen via info@miranda-z.nl of even bellen naar 06-52619908.

liefs

Miranda'Z

Happy & Healthy coach

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

In 8 stappen naar blijvende verandering!

Ontdek, creëer en leef jouw meest Happy & Healthy leven!

 • geen Quick Fix maar in kleine stapjes naar blijvende verandering;
 • creëer een leven waar jij diep van binnen naar verlangt;
 • voel je energiek, vol vertrouwen over jezelf, je lichaam en je leven;
 • ervaar voldoening op alle gebieden in je leven.

Download hier het E-Magazine Be Happy & Healthy en start vandaag nog met de 8 stappen naar een happy & healthy Life for a lifetime!