Aanbod

Focus on the good!

Wil je aan de slag met je eetgewoontes? Wil je afvallen? Wil je gezonder leren eten? Wil je meer bewegen of wil je weten of je dagelijkse voeding voldoende gezonde voedingsstoffen bevat? Wat het doel ook is, in kleine stappen en met vernieuwende inzichten wil ik samen met jou op zoek gaan naar een levensstijl die bij jou past.

Bij het coachen zal de nadruk liggen op “verantwoorde” voeding en fitheid en dus niet in eerste instantie op gewichtsverlies. Als je een goede balans hebt gevonden tussen voeding, beweging en rust dan komt het afvallen vanzelf. Samen zullen we jouw huidige levensstijl in kaart brengen. Geen crash diëten, shakes, supplementen of kant- en-klare diëten, ik maak een persoonlijk, realistisch en haalbaar plan op maat. De focus zal niet constant gericht zijn op het eindresultaat maar ligt vooral meer op de weg er naar toe.

Belangrijk voor blijvende gedragsverandering is om kleine stappen te maken zodat een verandering een gewoonte wordt. Per consult bekijken we wat voor jou haalbaar is. Teveel in 1 keer willen veranderen kan onrust veroorzaken en dan is er niet genoeg tijd om het je eigen te maken.

Iedereen is uniek en daarbij heeft iedereen een ander doel. Er bestaat niet een perfecte (gezonde) levensstijl wat voor iedereen hetzelfde werkt. Ik help je graag bij de zoektocht wat bij jou past door middel van bewustwording, voedingsadvies, tips en tools waar jij mee aan de slag kunt in jouw dagelijks leven.

Of je nu kiest voor face-to-face of online coaching, in beide gevallen wil ik je graag vooraf een keer ontmoeten.
Tijdens ons kennismakingsgesprek vertel ik je over mijn werkwijze en bespreken we wat we van elkaar (kunnen) verwachten.

Maak jij de tweede stap richting jouw zoektocht naar een voor jouw passende levensstijl?
Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met mij op!

Tarieven