Samenwerken maakt ondernemers sterker!

Als ondernemers zijn we ervan overtuigd dat samenwerken ons sterker maakt. 
Wat houdt dit in? Wij werken aan een gezamenlijk doel en dit is zoveel mogelijk volwassenen en kinderen in beweging krijgen om gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen!

Op deze pagina vindt je een aantal lokale bedrijven waarmee ik een samenwerking ben aangegaan. Nieuwsgierig naar deze bedrijven? Hieronder een kort stukje over wie ze zijn en wat ze doen. Voor meer informatie verwijs ik je naar de persoonlijke websites.

Heb je een vraag over zwanger worden? Is je zwangerschapstest positief? Of ben je onder controle bij een gynaecoloog in het ziekenhuis en zoek je een verloskundigenpraktijk die de controles in het kraambed komt doen? Voor alle zorg rondom zwangerschap en geboorte in de gemeente Kaag & Braassem ben je van harte welkom in de praktijk!

In de praktijk bieden wij ook de mogelijkheid tot het maken van echo’s. Bij ons kun je terecht voor echo’s die medisch geïndiceerd zijn en voor echo’s op eigen keuze! Als service van de praktijk ben je van harte welkom voor een vroege echo tussen de 8 en 10 weken zwangerschap.


Gezond bewegen kun je leren!
Oefentherapie Mensendieck is een effectieve behandelwijze die zich richt op lichamelijke klachten zoals nek- en rugpijn, hoofdpijn en pijn door een verkeerde werkhouding of stress. Ook bij pijn en houdingsafwijkingen door een snelle groei van kinderen of bij klachten gerelateerd aan zwangerschap en na de bevalling kan Mensendieck de oplossing zijn.

Samen kijken we waar de klachten vandaan komen en hoe je ze zelf kunt verminderen. Bijvoorbeeld door overbelaste spieren te ontlasten, verwaarloosde spieren te versterken, ademhalings- en/of ontspanningstechnieken. Ook om klachten te voorkomen kun je bij ons terecht: voorkomen is beter dan genezen.

Specialisaties zijn: bekken(bodem)klachten, slaapproblemen en chronische pijnklachten. Daarnaast wordt er Zwanger fit zwangerschapsgym en nagym gegeven op dinsdagavond in de Brede school Kaskade.


Wij van Back to Basic vinden het leuk om mensen te enthousiasmeren om in groepsverband in de buitenlucht te sporten. Door samen te sporten motiveer je elkaar en ga je altijd een stapje verder dan alleen.

We zijn daarom in 2014 begonnen met het geven van bootcamptrainingen in Roelofarendsveen. Inmiddels zijn we ook gestart in Rijpwetering en in Amsterdam! We streven ern​aar om iedereen altijd op zijn eigen niveau steeds weer zijn fysieke grens op te laten zoeken. Of je doel nou is om af te vallen, conditie op te bouwen of gewoon lekker buiten te sporten, bij Back to Basic ben je op het juiste adres! Kom gerust een keer een proefles nemen!