Essential oils

In Balance With Nature!

Op een natuurlijke manier jouw gezondheid ondersteunen en in balans blijven! Dit was mijn eerste trigger, toen ik in aanraking kwam met de essentiële oliën van doTERRA🌿. Kan dit echt met oliën🙏? Jep, i know….het klinkt misschien zweverig of te mooi om waar te zijn. 🌸

Zelf was ik ook een beetje sceptisch maar ik ben zo blij met dit prachtige geschenk van de natuur. Ze zijn inmiddels onmisbaar, de krachtige natuurlijke oliën zijn ondersteunend in zowel de fysieke als ook de mentale uitdagingen in het leven voor mijzelf en mijn gezin.

PDS/buikpijnklachten, onrust, hoofdpijnklachten, wondjes, littekens, oneffenheden/pukkeltjes op je gezicht, stress, niet kunnen slapen(of je kids), hoesten, spier- en gewrichtspijn verkouden, spanningsklachten…..en alle klachten waarvan je denkt ik moet er maar mee leren leven……niet dus!

De essentiële oliën kunnen jou (en je gezin) hierin ondersteunen en helpen de balans te vinden tussen lichaam en geest.

Nieuwsgierig geworden? Iedere maand geef ik verschillende thema workshops over de 100% pure en krachtige natuurlijke essentiële oliën van doTERRA!

Heb je nu vragen of wil je meer informatie ontvangen over de workshops of hoe je de oliën in huis kunt krijgen? Stuur dan even een berichtje via dit contactformulier.

Hier vindt je de workshopdata!

Liefs Miranda