Healthy Pregnant & Happy Mom

Het programma “Healthy Pregnant & Happy Mom” heb ik speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen van Verloskundige praktijk Kaag & Braassem

Ben jij zwanger? Lees dan snel verder en kijk wat dit voor jou en je toekomstige baby kan betekenen.

Dit programma is bedoeld om je te ondersteunen en te begeleiden in deze belangrijke periode. Ik ben jouw coach, een stok achter de deur op een laagdrempelige, persoonlijke en positieve manier zodat je volledig van deze bijzondere tijd kunt genieten.

Vaak kan je met een paar simpele aanpassingen al veel bereiken en een gezonde(re) levensstijl creëren. Ik help je bewust te worden van wat een goede volwaardige voeding doet en betekent voor zowel de moeder en de (toekomstige) baby. De focus ligt vooral op wat je (nog) wel mag eten en je krijgt gezondere alternatieven en recepten ter inspiratie.

Advies dat helemaal op jou (je gezin) en je kindje is afgestemd. Daarnaast zorgen mijn adviezen ervoor dat je jouw gewicht onder controle kan houden tijdens je zwangerschap, en dat je overtollige kilo’s na de zwangerschap verantwoord afbouwt.

Je kunt kiezen uit twee verschillende programma’s.
1. Eenmalig voedingsadvies, bestaande uit:

2. Voeding & Lifestyle programma, bestaande uit:

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je altijd contact met mij opnemen via 06-52619908, stuur een mailtje naar info@miranda-z.nl of laat een berichtje achter via het contactformulier.

Liefs Miranda’Z