Mijn Top 5 FAVO recepten

27 juni 2018

Ben jij ook niet echt een keukenprinses, of helemaal niet:)? Dan heb ik goed nieuws, is echt niet nodig!! Ik ben dat ook niet:) En daarbij ben ik ook echt niet altijd in de keuken te vinden….1 omdat ik ook vaak druk ben met van alles en 2 omdat ik er ook gewoon soms geen zin in heb. Ik houd van simpel maar wel voedzame en gezonde gerechtjes op tafel toveren. En  daarom heb ik speciaal voor jou mijn Top 5 onder elkaar gezet.

Zoals ik al zei, ik ben dus ook geen keukenprinses en heb niet altijd zin om te koken maar toch lukt het mij om 80% gezond en voedzaam te eten! Dus het kan zeker wel, ook als je een drukke baan en een (jong) gezin hebt.

Ik wil jou met deze recepten inspireren en motiveren om in de keuken aan de slag te gaan. Je kunt namelijk snel en easy genieten van een heerlijk gezond ontbijtje, tussendoortje, lunch of diner waar je niet veel moeite voor hoeft te doen. Het enige wat je moet doen is de ingrediënten kopen😊 en gezonder leven heeft af en toe wat ook wat voorbereidingstijd nodig.

Probeer het uit zodat het voor jezelf makkelijk en leuk wordt. En smaakt dit naar meer? Dan heb ik super leuk nieuws, want mijn allereerste eigen Recepten E-book komt uit. Meld je hier alvast aan en ontvang vanaf 9 juli als eerste mijn E-book.

Miranda’Z Top 5:
Ontbijt: Choco Havermout uit de oven

Choco havermout uit de oven

Snackmoment: Miranda’Z Cookies

Miranda’Z Cookies

Lunchtime: Couscous salade met gegrilde groente

Couscous salade gegrilde groente mix

Diner: Tortizza

Tortizza

Miranda’Z lekkerste soepje: Courgette-Kokos soep

Courgette – Kokossoep

Wat zijn jouw favoriete recepten? Ik ben heel erg benieuwd, so let me know! Heel veel plezier in de keuken, geniet van alle heerlijke recepten.

Liefs Miranda