Miranda’Z Cookies

21 juni 2018

Ingrediënten Miranda’Z Cookies:

• 1 rijpe banaan
• 1 ei
• 30 gr speltmeel (zie alternatieven onderaan bij tips)
• 100 gram havermout (fijne vlokken of tot meel maken)
• 1-2 el pindakaas
• 1,5 tl bakpoeder
• 1 theelepel kaneel (meer naar wens toevoegen)
• Knijp honing
• Optioneel: kokosrasp, vanillepoeder (geen suiker), rozijnen, walnoten, chocolade in schaafsel of kleine stukjes, bijv. 70% puur of Tony puur amandel zeezout.

Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 175 a 180 graden (hetelucht).
Afhankelijk van jouw oven.
2. Prak de bananen met een vork.
3. Doe de puree samen met de rest van de ingrediënten in een kom en meng alles goed.
4. Schep steeds een eetlepel van het mengsel op een stuk bakpapier en maak er een mooi rondje van. Maak het beslag op.
5. Doe de koekjes vervolgens 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Kijk om de 5 minuten even hoe het gaat.

Veel succes en geniet ervan!