Wie is Miranda’Z?

Hi, ik ben Miranda Zaad en ben gecertificeerd gewichtsconsult / voeding & lifestyle coach. Eind 2016 ben ik aan huis mijn praktijk Miranda’Z Voeding & Lifestyle coaching gestart. Ik help ambitieuze vrouwen en moeders om (weer) goed voor zichzelf te zorgen door te leren luisteren naar hun lichaam, zichzelf regelmatig op nummer 1 te zetten (zonder schuldgevoel), door lichaam en geest weer samen te laten werken zodat ze weer lekker in hun vel komen te zitten en iedere dag kunnen genieten van het leven.

“Als ik ’s avonds mijn wekelijkse weegmoment bij de Weight Watchers had, at ik van te voren niets en ging ik na het wegen helemaal los!”

Vanaf mijn 15e heb ik een haat- en liefde verhouding gehad met mijn lichaam en eten. Ik was totaal niet blij met mijn lichaam en kon ik niet genieten van eten. Misschien is mijn gewicht nooit echt een probleem geweest, maar voelde dat van binnen wel zo. Ik zat hierdoor vaak niet lekker in mijn vel en heb daardoor de laatste 20 jaar (wow dat ik klinkt al oud:) heel wat diëten gevolgd. Zo heb ik ervaring met Herbalife en ging ik regelmatig naar de Weight Watchers als ik weer 5 tot 10 kilo kwijt wilde raken. Natuurlijk viel ik hierdoor af maar deze resultaten waren tijdelijk en viel ik snel weer terug in mijn oude patroon.

 “Ik was klaar met al het diëten, wilde blijvend kilo’s verliezen en weer kunnen genieten van eten”

Na de geboorte van mijn jongste ben ik mij meer gaan verdiepen in een levensstijl die mij past. In eerste instantie wilde ik weer op gewicht komen maar ik wilde ook fitter worden en kijken wat de juiste voeding met je lichaam doet, zowel fysiek als mentaal. Ik was klaar met al het diëten, wilde blijvend kilo’s verliezen en weer kunnen genieten van eten.

En met resultaat, ik ben 14 kilo afgevallen (6 kilo minder dan mijn gewicht voor mijn zwangerschap) door bewustwording van wat ik eet, wanneer ik wat eet, verstandige keuzes te maken, voldoende en volwaardig te eten en vooral mezelf niets te ontzeggen. Hierdoor heb ik de perfecte manier gevonden om mijn ideale gewicht te bereiken en te behouden. Natuurlijk schommel ik net zoals ieder ander ook met mijn gewicht, zo rond de 2 kilo eronder of erboven, maar door de juiste mindset laat ik dit niet meer oplopen en heb ik blijvend resultaat.

“Ook ik heb dit niet in 1 dag geleerd, het is een proces, een ontdekkingsreis. Iedere dag leer ik nog bij en weet dat deze reis nooit zal stoppen. De reis is namelijk je bestemming”

Zoals je leest ben ik mijn hele leven al bezig met eten en mijn lichaam en nog steeds. Ook ik heb dit niet in 1 dag geleerd, het is een proces, een ontdekkingsreis. Iedere dag leer ik nog bij en weet ik dat deze reis nooit zal stoppen. Deze reis is mijn bestemming.

Het is een doorlopend proces waar we allemaal mee te maken hebben. En hoe je dit proces doorloopt en hoe je er mee omgaat dat is voor iedereen verschillend. Zoals Kate Hudson zo mooi in haar boek Pretty Happy zegt: Ons lichaam staat nooit stil.

Miranda’Z heb ik opgericht omdat ik mijn succesvolle aanpak, mijn eigen proces, kennis en ervaringen uit mijn opleiding gewichtsconsulent graag met jou wil delen en ik je op weg wil helpen om ook jouw ontdekkingsreis te beginnen zodat je het maximale uit jezelf en je leven kunt halen!

Ik laat je zien dat bewust omgaan met voeding, goed voor jezelf zorgen en het creëren van een positieve mindset echt mogelijk is waardoor je weer blij kunt zijn met jezelf, iedere dag een tevreden gevoel kunt ervaren en zonder schuldgevoel kunt genieten van de dingen die je lekker vindt.

Als ervaringsdeskundige en Voeding & Lifestyle coach ben ik ervan overtuigd dat  blijvende verandering begint met kleine stapjes!