Hoe happy en healthy voel jij je op dit moment in jouw leven?

Als je mij dit een aantal jaren geleden had gevraagd, was mijn antwoord totaal anders geweest dan vandaag de dag.

Jarenlang leefde ik vanuit mijn hoofd, in plaats vanuit mijn hart waardoor ik een leven vol vermoeidheid, onzekerheid, angst en stress leidde. Ik moest altijd van alles van mezelf, ik legde de lat heel hoog voor mezelf, was altijd zoekende, onrustig en had een mega lange lijst met dingen die ik ‘niet’ van mezelf mocht. Of dit nu op het gebied van voeding, carrière, vrije tijd, opvoeding van mijn kinderen of relaties met anderen was. Dat resulteerde erin dat ik mij vaak moe, onzeker, ongelukkig, angstig en gestrest voelde. En hoewel ik wist dat ik nog zoveel meer uit mijzelf, mijn leven en mijn lichaam kon halen, lukte het mij keer op keer niet. Wat ik ook deed. Welk advies ik ook opvolgde. Niets leek te helpen.

En misschien herken jij jezelf er ook in. Die vermoeidheid, angst of stress. Dat continue piekeren over alles: je lichaam, je leven & jezelf. En je niet zo zelfverzekerd voelen als dat jij wilt in je lijf en je leven.

Het is iets dat ik in mijn praktijk vaak voorbij zie komen. Vrouwen die langdurige veranderingen willen voor een happy & healthy leven, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Van alles te hebben geprobeerd, maar waarbij niets voor de lange duur schijnt te werken.

Ik heb ontdekt waarom en ben gepassioneerd om hier verandering in aan te brengen.

Pas wanneer jij jouw eigen unieke leefstijl ontdekt, weet te omarmen en daarnaar te gaan leven, valt alles op zijn plaats en zie jij met je eigen ogen hoe gemakkelijk een happy &  healthy leven vol te houden is. Waarbij jij je energiek voelt, vol zelfvertrouwen over jezelf, je lichaam en je leven en voldoening ervaart op alle gebieden in je leven.

Als ik iets heb ontdekt na 3 jaar als voedingsdeskundige te hebben gewerkt, is het dat ik heel blij word van het begeleiden van deze vrouwen naar een transformatie voor het leven. Waarbij voeding, mindset & leiderschap centraal staan. En een happy & healthy leven een vanzelfsprekendheid is.

Wil je weten hoe je met mij samen kunt werken? Bekijk dan mijn aanbod.

Wat leuke feitjes...

Vriend & twee kindjes

Ga al mega lang 🙂 (22 jaar) met mijn vriend Edwin en we hebben een dochter (Reza) van 8 jaar en een zoontje (Vigo) van 5 jaar .

Gek op Healthy Hotspots

Als ik ergens naar toe ga, is dit een must voor mij. Ik ga niet weg voordat ik een lekker taartje heb gegeten of heerlijk ontbijtje of lunch heb gehad in een leuke Healthy Hotspot.

Love sports!

Van mijn 6 tot 27 jaar heb ik op handbal gezeten en sinds vorig jaar zit ik weer in een recreanten team. Ook ben ik lang naar de sportschool gegaan en ik zit nu bij een dansschool DC Dance in Leiderdorp waar er hele toffe Dance Workouts voor volwassenen worden gegeven.

Favo avond meal

Is zelfgemaakte plaatpizza met veel groente en een ei erop of mijn eigen Nacho schotel recept

Favo snack momentje

een heerlijk stuk taart met een heerlijke cappuccino met havermelk ergens in een healthy hotspot.

Ik ben een echte rainbowlover

A sign of hope and new beginnings! En zo zie ik het ook! De regenboog staat in mijn logo centraal omdat deze staat voor hoop en een nieuw begin. En dit is wat ik alle vrouwen van de wereld gun, een vertrouwde plek waar problemen en zorgen verdwijnen zodat zij het maximale uit hun leven en uit zichzelf kunnen halen.

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

In 8 stappen naar blijvende verandering!

Ontdek, creëer en leef jouw meest Happy & Healthy leven!

  • geen Quick Fix maar in kleine stapjes naar blijvende verandering;
  • creëer een leven waar jij diep van binnen naar verlangt;
  • voel je energiek, vol vertrouwen over jezelf, je lichaam en je leven;
  • ervaar voldoening op alle gebieden in je leven.

Download hier het E-Magazine Be Happy & Healthy en start vandaag nog met de 8 stappen naar een happy & healthy Life for a lifetime!