Vrouwen die jou voorgingen!

Op deze pagina deel ik met jou de succesverhalen van vrouwen die ik heb mogen begeleiden bij mij in de praktijk.

Ik ben super trots op mijn cliënten en ben heel blij dat ik ze allemaal op weg heb geholpen naar een gezondere levensstijl, welke passend is bij hun (gezins) situatie en haalbaar is voor de langere termijn.

Wil jij net als hen ook een gezond gewicht, bewuster worden van voeding,
een gezond eet- & leefpatroon en tegelijkertijd blijven genieten van de dingen die je lekker vindt?

Geef je dan vandaag nog op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 


Linda (binnen 1 maand meer energie, geen hoofdpijn meer en 2,5 kilo lichter)

Na een hele heftige periode in mijn leven zat ik al een tijdje niet lekker in mijn vel. Heel graag wilde ik meer energie hebben voor mezelf en mijn kinderen en minder hoofdpijn hebben.

Via Facebook en wat rondvragen bij anderen heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken, en me aangemeld voor een intake consult bij Miranda.

Hier werd mij al snel duidelijk dat ik door t bijhouden van mijn voedingspatroon toch echt elke dag teveel suikers binnen kreeg.

Met aanwijzingen van Miranda ben ik begonnen met t aanpassen van mijn ontbijt en veel meer water drinken. Inmiddels zijn we al een maand verder en krijg ik steeds meer plezier in het aanpassen van mijn voeding. Door de leuke en vaak makkelijke recepten die ik krijg lukt het me goed.

Ik ervaar de coaching als erg prettig. Mij helpt het erg om een stok achter de deur te hebben, en iemand te hebben die er voor me is als ik het even niet meer weet. Miranda probeert dan wel om me zelf een oplossing te laten bedenken.

Ook waakt ze er voor dat ik juist niet te streng ben voor mezelf en het vooral niet als een dieet moet zien.

Na een maand ben ik nu al zo blij dat ik deze stap gezet heb! Ik heb geen hoofdpijn meer en aanzienlijk meer energie. En dat ik wat kilo’s kwijtraak is daarbij mooi meegenomen!

Liefs Linda

 


Marloes H (8,2 kilo afgevallen tot nu toe)

Best wel een beetje zenuwachtig voor het 1e gesprek, maar met veel goede moed op naar Miranda!

De laatste jaren eigenlijk veel verschillende diëten geprobeerd, een paar kilo afgevallen maar uiteindelijk weer snel in mijn oude ritme vallen en weer aankomen.

Na het eerste gesprek voelde het gelijk goed en vertrouwd. Omdat ik in januari voor 3 weken op vakantie ging, was de start wel iets lastiger. Maar we zijn begonnen met het ontbijt en zijn in kleine stapjes vooruit gegaan. Ik wilde natuurlijk gelijk alles aanpakken, maar uiteindelijk ben ik heel blij dat het in stappen is gegaan. Het ontbijt aanpakken scheelde voor mij gelijk al een heel stuk. Normaal at ik of niks of 1 broodje in de ochtend, waardoor ik eigenlijk al na een uur weer honger had.

Doordat ik nu veel meer eet, snoep ik nu ook veel minder. Ik heb een best zware baan als bloemist en soms dus weinig zin en tijd om avond eten te maken. Spaghetti met kant en klare saus met voorgesneden groente was een vaak voorkomende maaltijd. Nu met verse eigengemaakte saus en verse groente ben ik erachter dat dat veel meer smaak heeft en net zoveel tijd in gebruik neemt.

Tuurlijk ben je altijd blij als de weegschaal zegt dat je een paar kilo kwijt bent, maar het gevoel wat ik nu ervaar is nog veel fijner! Ik heb geleerd dat het veel belangrijker is om goed in je vel te zitten, gezond eten en lekker te sporten.
Dan komt de rest vanzelf!

Miranda, super bedankt voor dit (kan wel zeggen avontuur). Ik voel me een stuk fitter, energieker en (slanker hihi;-) Dit doel probeerde ik al zolang te bereiken en ben blij dat het met jouw hulp en stok achter de deur gelukt is! Groetjes Marloes


Recensies Day Retreat
‘Your One Day Escape’

Zondag 2 september 2018

Lieve Miranda! Ik vond de Day Retreat een hele fijne en verhelderende dag!. Ik heb er veel aan gehad en het kwam voor mij op het juiste moment. De combinatie met serieuze gesprekken, ontspanning, lekker eten, fijn gezelschap en leuke opdrachten vond ik een goeie mix voor een leuke en leerzame dag. Ik vind je een ontzettend lief, open en prettig mens! Ik hoop je vaker tegen te komen, in welke setting dan ook! 💗 Carlijn

Met een klein beetje spanning maar vooral met nieuwsgierigheid ging ik deze dag open in. Bij aankomst word je al blij. De locatie is fantastisch! Wij waren met een kleine groep vrouwen die allemaal met een andere reden deelnamen aan deze dag. Ik heb vooral geleerd hoe je kleine dingen enorm kunt waarderen en daar ook echt bij stil te staan, dat je moet geloven in jezelf en je dan in staat bent heel veel te bereiken. Ook hebben we gemediteerd (voor mij geheel nieuw). En ook dat was super fijn! Als laatste een groot compliment aan Miranda voor het heerlijke en zelf gemaakte eten! De lekkere dingetjes en lunch waren top! Iedereen verdient zo een dag met alle inzichten die je mee naar huis neemt en waar je zelf mee aan de slag kunt! Liefs, Anouk


Een retreat day bij Miranda!! Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten en ook wel beetje spannend om me op zo’n manier open te stellen, omdat ik je zo goed ken! Maar de dag was tot in de puntjes verzorgd! Prachtige relaxte locatie aan het water, waardoor je gelijk uit je drukke leven wordt gehaald en rust voelt. Mooie gesprekken en inzichten en overheerlijke gezonde lunch! Superleuk om mee te maken en te zien hoe het helemaal je ding is! Een dag is natuurlijk te kort voor verandering, maar fijn op deze manier even kijkje in je ‘keuken’ te kunnen zien, er komt vast nog vervolg!! Bedankt voor de fijne dag!! Dikke kus X Heidi


Zaterdag 21 april 2018

Deze eerste editie van de One Day Retreat was een groot succes. Het was een ontspannen dag met een superleuke club meiden. Enorm veel inspiratie op gedaan over hoe je optimaal van het leven kan genieten. Voor het eerst een meditatie gedaan want ook fijn was om te doen. En laten we vooral het lekkere eten en drinken niet vergeten. Alles was goed geregeld en Miranda heeft alles super goed begeleid. Ik zou het super leuk vonden om nog een keer terug te komen met elkaar over een tijdje! (Didi)


Hele fijne kleine groep en fijne en gerichte tips van jou en bovendien heerlijk en gezond gegeten. Bedankt hiervoor Miranda. (Minette)


De eerste Day Retreat dag bij Miranda heb ik als een groot succes ervaren. Het was een klein en open groep mensen bij elkaar op een fantastische locatie. Miranda wist precies de juiste emotie per persoon los te maken dat zorgde voor zeer leerzame momenten. Een dag voor eye openers waar je een positieve boost van krijgt! Bedankt (Tamara)


Geweldige ontspannen dag. Geleerd dat ik t ook waard ben om tijd voor mezelf te maken. (Linda)


Toen ik mezelf opgaf voor deze dag, had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ging er open minded in. Maar wat een leuke dag! Informatief, Creatief & Ontspannend. De openheid van de andere meiden & hoeveel je van elkaar kan leren maar ook hoe het je raakt vind ik het verrassingseffect. En dan maakt het niet uit hoe oud je bent, welke levensfase je zit want dat maakt het uniek. Zou het iedereen aanraden die ontspannener door het leven wil gaan & wie verdient er niet zo’n dag? Op naar een volgende zou ik zeggen! (Joyce)


Marloes B (8,3 kilo afgevallen)

Ik mag mijzelf de troste winnares van de Hello June winactie noemen van Miranda’Z! Precies een half jaar na mijn bevalling (inclusief de extra kilo’s die ik aan mijn zwangerschap had overgehouden) kwam ik bij Miranda op intake. Het eerste gesprek voelde heel goed en ik ging super gemotiveerd aan de slag met alle tips die Miranda mij gegeven had.

Na 3 weken was ik al 3.2 kilo kwijt, wow!! Als ik aan vrienden, familie of collega’s vertelde dat deze extra kilo’s er af vlogen door meer maar bewuster te gaan eten, geloofde bijna niemand mij. Hoe kun je nou afvallen door meer te eten, was dan altijd de vraag die ik terug kreeg.

Doordat de wijze van Miranda niet in de buurt van een dieet komt, is dit voor mij ook goed vol te houden en weet ik zeker dat ik dit in de toekomst ga blijven inzetten. En natuurlijk heb ik ook voldoende zwakke momenten gehad maar door daarna de draad weer op te pakken heb ik het ieder consult weer voor elkaar gekregen om toch af te vallen, ook al dacht ik zelf dat het niet gelukt was. Zo zijn de afgelopen 4 maanden voor mij een grote leerschool geweest, één waarin bewustwording heel belangrijk was maar ook dat genieten erbij hoort! In totaal ben ik 8.3 kilo lichter, ik heb mijn gewicht van voor mijn zwangerschap weer bereikt en ben ontzettend trots op het resultaat.

Miranda, geef je dochter een hele dikke zoen van mij want doordat zij mij heeft gekozen als winnares mocht ik dit mooie traject met jou beleven. Nogmaals bedankt voor alles en voor iedereen die dit leest, ik kan jullie Miranda van harte aanbevelen! Liefs, Marloes💫💫

Link naar podcast


Marian (8 kilo afgevallen)

Mijn naam is Marian van Klink, ben 58 jaar, getrouwd en heb 3 dochters van 32, 30 en 28 jaar. Ik ben vijf keer oma en heb vier prachtige kleinzoons waar ik erg trots op ben. Regelmatig pas ik op deze mannetjes. Daarnaast werk ik en heb een druk sociaal leven, met vrienden en familie. Iedere week ga ik zwemmen, ik fiets erg graag en wandel veel met mijn kleinzoons.

Vorig jaar zomer zag ik het oproepje van Miranda voorbij komen waarin zij 3 proefcliënten zocht voor haar opleiding. Ik heb mij toen direct aangemeld omdat ik graag bewuster en gezonder wilde gaan eten, ik wilde meer inzicht in wat ik beter wel en niet kon eten, meer variatie in mijn eetpatroon en streven naar een gezond gewicht.

Na de afronding van haar opleiding ben ik verder gegaan met haar programma Just Start. Tijdens het programma heeft ze mij geholpen mijn eet- en leefgewoonte aan te passen door middel van voeding- en beweegadvies, het bijhouden van een voedingsdagboek, etiketten leren lezen, wegwijs gemaakt in de supermarkt, weeg- en meetmomenten, kennis en tips over voeding, voorbeelddagmenu’s en recepten.

Door de bewustwording kan ik nu keuzes maken wanneer ik eet en wat ik eet. Ik heb ook nooit het idee gehad dat ik op dieet was, tijdens het programma heb ik gewoon kunnen genieten van de dingen die ik lekker vind. Inmiddels heb ik de 10% gewichtsverlies bereikt waardoor ik weer op een gezond gewicht zit en voel mij zoveel fitter!

Miranda is een hele fijne coach en heeft een prettige manier van werken. Ze benaderd alles op een positieve manier en werkt in kleine stapjes zodat je inzicht krijgt en vooral belangrijk het ook vol kunt houden. Een echte stok achter de deur.

Ik ben haar heel erg dankbaar en ik kan haar zeker aanraden!!!! Groetjes Marian