Ik mag mijzelf de troste winnares van de Hello June winactie noemen van Miranda’Z! Precies een half jaar na mijn bevalling (inclusief de extra kilo’s die ik aan mijn zwangerschap had overgehouden) kwam ik bij Miranda op intake. Het eerste gesprek voelde heel goed en ik ging super gemotiveerd aan de slag met alle tips die Miranda mij gegeven had.


Na 3 weken was ik al 3.2 kilo kwijt, wow!! Als ik aan vrienden, familie of collega’s vertelde dat deze extra kilo’s er af vlogen door meer maar bewuster te gaan eten, geloofde bijna niemand mij. Hoe kun je nou afvallen door meer te eten, was dan altijd de vraag die ik terug kreeg.

Doordat de wijze van Miranda niet in de buurt van een dieet komt, is dit voor mij ook goed vol te houden en weet ik zeker dat ik dit in de toekomst ga blijven inzetten. En natuurlijk heb ik ook voldoende zwakke momenten gehad maar door daarna de draad weer op te pakken heb ik het ieder consult weer voor elkaar gekregen om toch af te vallen, ook al dacht ik zelf dat het niet gelukt was. Zo zijn de afgelopen 4 maanden voor mij een grote leerschool geweest, één waarin bewustwording heel belangrijk was maar ook dat genieten erbij hoort! In totaal ben ik 8.3 kilo lichter, ik heb mijn gewicht van voor mijn zwangerschap weer bereikt en ben ontzettend trots op het resultaat.

Miranda, geef je dochter een hele dikke zoen van mij want doordat zij mij heeft gekozen als winnares mocht ik dit mooie traject met jou beleven. Nogmaals bedankt voor alles en voor iedereen die dit leest, ik kan jullie Miranda van harte aanbevelen! Liefs, Marloes??

Link naar podcast:

 

Deel blogpost:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hi, ik ben Miranda

Miranda Zaad
Hi, ik ben Miranda en ben gecertificeerd gewichtsconsult / voeding & lifestyle coach. Als ik iets heb ontdekt na 3 jaar als voedingsdeskundige te hebben gewerkt, is het dat ik heel blij word van het begeleiden van deze vrouwen naar een transformatie voor het leven. Waarbij voeding, mindset & leiderschap centraal staan. En een happy & healthy leven een vanzelfsprekendheid is.

Volg mij

Lees ook

Zoeken

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

In 8 stappen naar blijvende verandering!

Ontdek, creëer en leef jouw meest Happy & Healthy leven!

  • geen Quick Fix maar in kleine stapjes naar blijvende verandering;
  • creëer een leven waar jij diep van binnen naar verlangt;
  • voel je energiek, vol vertrouwen over jezelf, je lichaam en je leven;
  • ervaar voldoening op alle gebieden in je leven.

Download hier het E-Magazine Be Happy & Healthy en start vandaag nog met de 8 stappen naar een happy & healthy Life for a lifetime!