Tortizza

21 juni 2018

Ingrediënten Tortizza

  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • handje geraspte kaas
  • 50 gram gerookte zalm
  • een paar cherry tomaatjes
  • 2 eetlepels crème fraise
  • handje zaden en pittenmix
  • zout en peper
  • optioneel naar eigen keuze/wens andere lekkere ingrediënten zoals Italiaanse kruiden, pesto, mozzarella, cherrytomaatjes, ui, paprika, ham reepjes enz.

Bereidingswijze:
1. Begin met het voorverwarmen van je oven op 230 graden.
2. Smeer de wraps in met tomatenpuree.
3. Snij de cherrytomaatjes in plakjes en verdeel dit over de tortilla.
4. Verdeel de geraspte kaas (en eventueel mozzarella of andere kaas) over de tortilla en strooi er wat Italiaanse kruiden overheen.
5. Zet de tortizza circa 5 minuten in de oven. Serveren met een salade.
6. Als de tortilla uit de oven is verdeel je de zalm en salade erover.

Tips: 
-Wil je ook graag groente toevoegen? Voeg dan deze extra stap toe voordat de tortilla de oven in gaat: Snij eventueel de groente zoals ui en paprika klein en roerbak dit eerst samen met verse knoflook (of kruiden). Verdeel daarna de groente over de tortilla.
-Gebruik in plaats van tomatenpuree ook eens tomatensaus.
-Verkruimel eens een gekookt eitje over de tortizza voordat deze de oven in gaat.
-Serveer met een salade.