Upgrade ‘YourSELF’ program

Met het Upgrade ‘YourSELF’ program ga ik jou intensief 1 op 1 coaching geven, waarin jij het beste in jezelf naar boven haalt zodat je jouw leven kunt leven waar je diep van binnen naar verlangt.

Wat als ik zeg dat je:

♥ weer blij kan zijn met jezelf;

♥ weer lekker in je vel kan zitten;

♥ weer kunt genieten van eten;

♥ weer tijd kan maken voor rust en ontspanning zonder schuldgevoel;

♥ weer je leven kan leven en aan het einde van iedere dag een tevreden gevoel kunt ervaren;

♥ weer intens kan genieten van de kleine dingen in het leven;

♥ balans en rust in je leven kunt ervaren.

Upgrade Your’SELF’ program

Tijdens dit 1 op 1 coaching traject ga jij intensief aan de slag met het creëren van een vitaal en gelukkig leven. We staan stil bij alle facetten van het leven, die nodig zijn om het maximale uit jezelf en je leven te halen.

Niet alleen voeding, beweging en ontspanning maar ook werken we aan self-care, een positieve mindset en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Als ervaringsdeskundige en Lifestyle coach ben ik ervan overtuigd dat het, voor het creëren van een vitaal en gelukkig leven, van essentieel belang is dat je ook gaat kijken naar hoe jouw ideale leven/ik er uit ziet, wat jouw wensen en verlangens zijn, waar krijg je energie van, waar word jij blij van en niet in de rol van mama, vriendin, vrouw, collega etc. maar jouw eigen ik. Hoe kan jij ervoor zorgen dat je happy en healthy door het leven gaat.

Ieder coaching consult kijken we naar wat voor jou haalbaar is. Want iedereen is uniek en daarbij heeft iedereen andere dromen en verlangens. Er bestaat niet één perfecte levensstijl wat voor iedereen hetzelfde werkt.

Upgrade Yourself Traject is voor jou als je klaar bent om jouw dromen en verlangens waar te gaan maken en een leven wil gaan leven waarin je je vitaal en gelukkig kunt voelen!

Wat krijg je met dit pakket?

8 maanden 1 op 1 begeleiding. Tijdens de intensieve coaching maak je jouw persoonlijke reis naar een happy en healhty life en de beste versie van jezelf.

♥ 1x intakegesprek (a 90 minuten)
♥ 6x een coaching consult (a 45 minuten)
♥ Bonus: 1x coaching sessie op een inspirerende locatie onder het genot van een heerlijke healthy lunch.
♥ 8 maanden begeleiding via de mail/app
♥ een evaluatie gesprek
♥ een persoonlijk ‘Upgrade YourSELF’ stappenplan
♥ verschillende heerlijke simpele healthy recepten
♥ mindset training en persoonlijke groei staan centraal in dit programma, hier zal veel aandacht en tijd voor worden ingepland.

De consulten vinden plaats bij mij in de praktijk of via Skype video gesprekken; er is ook wandel coaching mogelijk.

Je ontvangt tips, inspirerende opdrachten en tools waar jij mee aan de slag kunt in jouw dagelijks leven.

Tijdens deze reis kun je altijd contact met mij opnemen tussendoor voor al jouw vragen en ben ik met liefde en aandacht jouw persoonlijke guide.

Dit is een private coaching traject waarin je 8 maanden lang een persoonlijke reis beleeft, een intens proces doormaakt naar de beste versie van jezelf!

Jouw investering:  € 1399,-  maar nu tijdelijk (tot en met 1 september 2019):
€797,- inclusief btw als je ervoor kiest om in 1 keer te betalen. Je kunt natuurlijk ook in termijnen betalen en dan wordt het 8 termijnen van € 107,- euro.

Ik help je graag om jouw persoonlijke reis te starten zodat je gaat ontdekken wat goed voelt voor jou, hoe het is om goed voor jezelf te zorgen en het maximale uit jezelf en je leven kunt halen.

Dus ben jij toe aan verandering, niet voor heel even maar voor je hele leven? Durf jij deze uitdaging met jezelf aan te gaan?
Ben je bereid om jezelf aan te pakken? Dan is deze intensieve 1 op 1 coaching echt voor jou gemaakt.

Neem persoonlijk contact met mij op of maak via de link een afspraak voor een gratis UPGRADE YOURSELF sessie! JA, IK GA DE UITDAGING AAN

Wil je niet langer wachten maar ben je er klaar voor en wil je direct aan de slag? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan direct contact met mij voor het plannen van een afspraak.

Een intensief 1 op 1 traject waar je de rest van je leven profijt van hebt!

♥What Your Imagine You Become♥