Met de juiste tools & begeleiding, ga jij verandering voor het leven creëren.​

Een happy & healthy leven gaat niet alleen over je gezondheid. Het gaat veel verder dan dat. Zonder het één, stelt het ander immers weinig voor. Dat is de reden waarom al mijn Happy & Healthy coaching trajecten holistisch in elkaar steken.

Wat betekent: we gaan niet alleen met je gezondheid aan de slag, maar kijken naar jouw hele leefstijl en geven aandacht aan jouw manier van leven.

Goed voor jezelf zorgen, balans vinden en écht doen waar jij blij van wordt iedere dag.  Het is een ontdekkingsreis naar een manier van leven die bij jou past en werkt voor jou.

En ik begeleid je graag in dat avontuur en rijk je de tools aan waar nodig zodat dat happy & healthy leven voor jou vanzelfsprekend wordt.

Voel jij aan alles dat jij klaar bent voor een lifetime transformatie, en wil jij je horizon verbreden op het gebied van voeding, mindset & leiderschap?

Kijk dan hieronder hoe ik je kan helpen.


Wat houdt de
Be Happy & Healthy Methode in?

Tijdens mijn coaching pas ik de Be Happy & Healthy methode toe. Hierin ga ik samen met jou d.m.v. verschillende coachtools (waaronder de Positieve Groei Kaarten) en NLP interventies werken aan jouw mindset en blijvende gedragsverandering. Tijdens de coaching sessie(s) gaan we op zoek naar alle belemmerende gedachten die jou tegenhouden om jouw ideale ik en leven te manifesteren. 

We gaan stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl voor de lange termijn.

Door eerst inzicht te krijgen in jouw gedachtengang zullen we tot de kern komen van jouw belemmeringen en struggles. Vervolgens gaan we samen op zoek naar helpende gedachten en de daarbijhorende concrete acties, die ervoor gaan zorgen dat jij een ijzersterke mindset ontwikkelt en daardoor  blijvende gezondere gedragsverandering creërt.

 

 

 

 

 

Iedere keer staat centraal:

Waarom je doe wat je doet, waar wordt je écht blij van, wat houdt je tegen en kun je doen om je dromen en verlangens werkelijkheid te laten worden.

Na iedere coaching sessie heb je inzicht in je situatie. Weet jij wat jouw gewenste situatie is en hoe het nu staat. Weet jij welke belemmerende overtuigingen, stemmetjes je tegen houden en hoe je deze kunt ombuigen naar mooie helpende gedachten, waarden en concrete acties zodat je iedere keer weer met een mooi concreet stappenplan naar huis gaat.

Positive mind,
Positive vibes,
positive life!

Coaching

Be Happy & Healthy
Kickstart

eenmalige sessie
1-op-1 (ook mogelijk via zoom)

Door middel van de coach tool, genaamd de Positieve Groei Kaarten, krijg jij inzicht in jouw gedachtengang, verbeter jij jouw mindset waardoor gezondere gedragsverandering nu haalbaar is voor de langere termijn.

GUN JIJ JEZELF POSITIEVE GROEI?

nu tijdelijk voor

€ 497,- btw vrij

ipv € 525,- btw vrij

betaling in termijnen mogelijk!

Be Happy & Healthy
1-op-1
coaching traject

6 maanden
1-op-1 (ook mogelijk via zoom)

Dit coachingtraject is bedoeld voor jou als je aan de slag wil met je mindset en gedragsverandering.

“LOVE YOURSELF ENOUGH TO LIVE A HAPPY & HEALTHY LIFE

nu tijdelijk voor

€ 997,- btw vrij

ipv € 1.200,- btw vrij

betaling in termijnen mogelijk!

Be Happy & Healthy
1-op-1
coaching traject

12 maanden
1-op-1 (ook mogelijk via zoom)

Dit coachingtraject is bedoeld voor jou als je echt stappen wilt zetten. Voor jou als je diep van binnen voelt dat het NU tijd is voor verandering. Je krijgt inzicht in jouw gedachtengang en patronen, verbetert jouw mindset waardoor gezondere gedragsverandering nu haalbaar is voor de langere termijn.

“BELIEVE IN YOURSELF,

TRUST YOURSELF,

LOVE YOURSELF,

INVEST IN YOURSELF

AND CHANGE YOUR LIFE!”

nu tijdelijk voor

€ 1.997,- btw vrij

ipv € 2.400,- btw vrij

betaling in termijnen mogelijk!

Aan het einde…

…van het traject voel jij je een happy en healthy vrouw.

Dit betekent dat jij 100% comfortabel met jezelf en je lichaam voelt, weet wat jouw lichaam nodig heeft en daarnaar durft te luisteren en meer vreugde, dankbaarheid en flow ervaart in het leven.

Je geniet meer van eten, jezelf, je lichaam en je geliefden en bent daardoor in staat om het maximale uit jezelf en jouw leven te halen.

Do it for your dream,
do it for your happiness,
do it for your health,
do it for yourself

Denk je meteen: ja dit wil ik!!

betaling in termijnen mogelijk!

Vergoeding Zorgverzekering

Miranda’Z is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit betekent dat er in veel gevallen een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering mogelijk is. De afname van een Happy & Healthy traject heeft geen invloed op het eigen risico. Bekijk of jij in aanmerking komt voor een vergoeding!

Vergoeding Be Happy & Healthy wandelcoaching (volgens de Mindful Run methode):

Wordt Mindful Run wandel coaching vergoed?


Overweeg je om een coaching traject in te gaan? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat je ook alles zelf hoeft te betalen. Naast het mogelijke voordeel van de aftrekbare particuliere (studie)kosten bij jouw belastingaangifte, kan je ook vaak via diverse instanties voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, kun je jouw verzoek bijvoorbeeld voorleggen bij de volgende instanties:

Werkgever — Vitaliteit en gezondheid is van essentieel belang op de werkplek. Steeds meer bedrijven willen investeren in de gezondheid van medewerkers. Dit draagt namelijk bij aan een vitaal bedrijf: mensen kunnen het werk beter aan waardoor de kans op verzuim en uitval vermindert. En belangrijker jij fit en energiek door het leven gaat. Een win-win situatie toch? Daarom stellen werkgevers steeds vaker een vitaliteitsbudget ter beschikking. Check daarom eens bij jouw werkgever wat er mogelijk is voor jou.

Daarnaast hebben veel bedrijven vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, acquisitietraining, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre de organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt. Of ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject. Vraag het gerust even na. De declaratie wordt dan ter betaling naar de werkgever gestuurd. De inhoud van het traject blijft tussen ons.

Aftrekbaar voor Ondernemers / ZZP’er  —  Als Ondernemer of officieel geregistreerde ZZP’er kunt u zakelijke coaching aftrekken bij de belasting. De kosten vallen binnen de post ondernemerskosten. Voor Ondernemers en ZZP’ers zijn de tarieven aftrekbaar voor de IB en de omzetbelasting (21%) is terug te vorderen bij de Belastingdienst.

Via PGB of het UWV — Leeft u op dit moment met een persoonsgebonden budget? Dan kunt u de kosten, onder bepaalde voorwaarden, vergoed krijgen via het PGB. Bent u op dit moment werkeloos en ontvangt u een uitkering? Informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

Uw zorgverzekering  — De coaching van Mindful Run behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden. daarom eens bij jouw werkgever wat er mogelijk is voor jou.

Kies je voor een van mijn andere Be Happy & Healthy coaching trajecten dan kun je ook in aanmerking komen voor het vergoeden via je aanvullende verzekering. Bekijk hier of jij in aanmerking komt voor een vergoeding!

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

GRATIS E-Magazine Be Happy & Healthy

In 8 stappen naar blijvende verandering!

Ontdek, creëer en leef jouw meest Happy & Healthy leven!

  • geen Quick Fix maar in kleine stapjes naar blijvende verandering;
  • creëer een leven waar jij diep van binnen naar verlangt;
  • voel je energiek, vol vertrouwen over jezelf, je lichaam en je leven;
  • ervaar voldoening op alle gebieden in je leven.

Download hier het E-Magazine Be Happy & Healthy en start vandaag nog met de 8 stappen naar een happy & healthy Life for a lifetime!