Workshops Essential Oils

Workshopdata in april & mei 2019

De workshops staan geheel in het teken van SPRING. De vogeltjes fluiten, de zon schijnt (af en toe:), de lammetjes lopen in de wei, de bloemetjes staan in bloei, de bloesem in de bomen! Yes de lente is begonnen!

Maar voel jij je net zo happy en energiek? Daar gaan we het in de workshops over hebben. Hoe krijg ik meer energie, hoe kan ik op fysiek en emotioneel vlak de oliën inzetten en hoe kunnen de oliën jou (en je gezin) ondersteunen in een happy en healthy life!

In Balance With Nature

Dus ben jij op zoek naar meer rust en balans in je leven? Wil jij zelf de controle hebben over je eigen leven en gezondheid? Wil jij meer love, care & joy ervaren?

Meld je dan aan voor één van mijn workshops. Deze gift of nature is hier namelijk the key voor, zij brengen jou lichamelijk en emotioneel in balans.

  • Woensdagochtend 17 april – aanvang 10.30 uur (Essential Emotions)
  • Woensdagavond 24 april – aanvang 20.00 uur (Essential Emotions)
  • Woensdagochtend 8 mei – aanvang 10.30 uur (Stress & Ontspanning)
  • Woensdagavond 22 mei – aanvang 20.00 uur (Essential Oils & Kids)

Tijdens deze avond vertel ik jou graag meer over alle mogelijkheden, ik deel graag mijn ervaringen met jou en geef uitgebreid uitleg over deze bijzondere oliën.

En nog veel leuker, je kunt alle intens pure oliën ruiken en ervaren.
Kosten: €15,- per persoon. Dit is inclusief koffie/thee en lekkere hapjes + GRATIS olie sample zodat je direct de olie kunt ervaren!

Kom je samen? Dan mag de 2e persoon voor de helft van de prijs mee komen, hoe leuk:)!

Aanmelden kan via het contactformulier!

Love to see you, liefs Miranda